Zamieszczone przez pstrykacz
czy moge odłączyć ako?
Zwiń
X
-
czy moge odłączyć ako?
musze podladowac akumulator i nie wiem czy moge go odłączyć poniewaz nie mam pradu w garazu to musze go zabrac do domu czy mozna go odlaczyc na 1 dzien czy nic sie nie stanie oraz czy moge podlaczyc prostownik bezposrednio do ako w aucie bez demontarzu i bezs odlanczania klem? dzieki za pomoc pozdro
-
-
Zamieszczone przez przemo81musze podladowac akumulator i nie wiem czy moge go odłączyć
Zamieszczone przez przemo81czy moge podlaczyc prostownik bezposrednio do ako w aucie bez demontarzu i bezs odlanczania klemNie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ...
Komentarz
-
-
przemo81,
Możesz spokojnie odłączyć i ładować w domu.Poza skasowaniem przebiegu dziennego ,wykasowaniem wskazań średnich komputera i koniecznością ustawienia zegara nic się nie stanie.
Nie powinno się ładować akumulatora w samochodzie,ze względu na możliwość zachlapania nadwozia elektrolitem,a wykluczone jest ładowanie z podłączonymi klemami.Zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez JanuszSzNie powinno się ładować akumulatora w samochodzie,ze względu na możliwość zachlapania nadwozia elektrolitem,a wykluczone jest ładowanie z podłączonymi klemami
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez JanuszSzPoza skasowaniem przebiegu dziennego ,wykasowaniem wskazań średnich komputera i koniecznością ustawienia zegara nic się nie stanie.Była: O1 1.6 MPI
Jest: O3 1.2 TSI
Komentarz
-
Komentarz